Ügyviteli szoftverek (számlázás, készletnyilvántartás, stb.) bevezetése előtti tanácsadás, ügyvitelszervezés

 • Könyvelés
  Kezdő vállakozások számára árengedménnyel! 
 • Bérszámfejtés
  Kezdő vállakozások számára árengedménnyel! 
 • Kapcsolat
  Elképzelését, igényét, kérdését írja meg nekünk! 

Egyedi ajánlatunk

Önre szabott ajánlatunkhoz, kérjük küldje el igényeit, elképzeléseit!

SAP tanácsadás

2005 novembere óta foglalkozunk az SAP program FI, AM, CO moduljaival, bevezetéskori tanácsadással, folyamatszervezéssel, felhasználóoldali "személyre szabással" és betanítással.

A vállalkozások többsége nem csak a program installálását és "általános" bevezetését igényli, hanem a testreszabását is, a fokozott odafigyelést saját igényeire.

Olyan felhasználói szinten, mely megkönnyíti és meggyorsítja könyvelői számára a program napi használatát, növelve ezzel munkájuk és az adott cég hatékonyságát.

Sok tanácsadó cég vállal SAP bevezetést, kitűnő szakemberekkel akik értenek az adott (pl. FI modul) installálásához, paraméterezéséhez, elméleti számviteli ismereteik is vannak, de a gyakorlatban nem könyveltek. A bevezetés során viszont gyakran szükség van olyan személyre, akik rendelkezik számviteli gyakorlattal és emellett ismeri az SAP-ban való könyvelést is, azaz jobban megérti az ügyfél igényeit.

A tanácsadó cégek többsége már nem szívesen vállal olyan feladatokat, melyek "elaprózzák" kapacitásukat, például lista layout-ok készítését, vagy akár segítséget egy új számlatükör elkészítéséhez.

Az "ügyfél" cégeknél viszont –gyakran az SAP oktatás végét és a projekt befejezését követően- is merülnek fel ilyen és hasonló igények, amikor kiderül az SAP által tartalmazott listák, tranzakcióképernyők nem megfelelőek a gyakorlatban az adott cég felhasználói számára.

A gyakorlott jó könyvelők, akik néhány órás oktatás után el kezdik használni a programot még bizonytalanok, gyakran igényelnek még gyakorlati segítséget, ötleteket a program használatát illetően. Emellett idegenkednek olyan tevékenységtől ami a szorosan vett könyvelési munkán kívül esik.

Mi mindezt elvégezzük Önnek igénye szerint.

 • Az SAP bevezetése alatt a felhasználói igényeit felmérve, a program installálását végző szakemberrel együttműködve elvégezzük a főkönyvi/vevő/szállító számlák törzsadatainak paraméterezését, a számlakeret törzsadatok felvitelét, beállítását és a számlák besorolását mind a magyar, mind a vállalatcsoportnak megfelelő mérleg / eredménykimutatás struktúrában.
 • Szükség esetén –amennyiben a korábban használt könyvelő/ tárgyieszköznyilvántartó program lehetővé teszi- elvégezzük adatok exportját a korábban használt programból excelbe, majd ezek átalakítását az SAP-ba történő adatimportálás számára.
 • Cége könyvelői részére igényük szerint a SAP tranzakciók adatbeviteli képernyőjét testreszabjuk és a gyorsabb és pontosabb munka érdekében.
 • A különböző listasablonokat olyan kivitelben, adattartalommal készítjük el, hogy az megfeleljen az Ön, illetve az adóhatóság igényeinek, elvárásainak.
 • Az SAP bevezetése során illetve szükség esetén a FI, AM, CO modulok tesztelését és is elvégezzük és dokumentáljuk.