Jognyilatkozat

    A webhelyen található információk felhasználásának feltételei

    A Fibu-Comp Kft. a webhely adatait, a közzétett tartalomért való felelősség, valamint a szerzői jogra vonatkozó nyilatkozat tükrében naprakészen tartja, a webhelyen olvasható információkat a jogszabályi változások figyelembevételével folyamatosan felülvizsgálja, a szükséges módosításokat végrehajtja. Amennyiben a honlapon adatok, információk értelmezésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, vagy amennyiben Ön adataink, információink helyesbítése, javítása érdekében bármilyen javaslatot vagy megjegyzést kíván tenni, ezt „Kapcsolat” link segítségével teheti meg.

    A Fibu-Comp Kft. webhelyéhez való hozzáférésre, valamint annak használatára a mindenkor irányadó hatályos jogszabályok vonatkoznak. A webhely tartalmához történő hozzáférés igénybevételekor, valamint oldalak böngészésével egyidejűleg Ön tudomásul veszi, korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jogszabályokban rögzített feltételeket.

    A Fibu-Comp Kft. bármikor felülvizsgálhatja a honlapon közzétett adatok, információk tartalmát, azokat szükség szerint módosíthatja, illetve frissítheti. Ezen felülvizsgálatok során történt módosítások Önre nézve kötelező érvényűek, ezért kérjük, hogy időről-időre tekintse át az adatok, információk tartalmát az esetleg végrehajtott változások követése érdekében.